Hozzávalók:
600g igen érett sárgabarack
Fél sárga paprika
1 nagy fehér hagyma
1 alma
1 citrom leve
4ek cukor
1kk reszelt friss gyömbér
1 csipet fahéj
3dl almaecet
Elkészítése:
1. Megmossuk, megszárítjuk és kettévágjuk a sárgabarackot. Kiszedjük a magját, és a gyümölcsöt kis kockákra vágjuk.
2. Megmossuk a fél paprikát, kiszedjük a magházat és az erejét, és kis kockákra vágjuk. Megtisztítjuk, és apróra vágjuk a hagymát. Meghámozzuk az almát, negyedekre vágjuk, kiszedjük a magházat. Vékonyan felszeleteljük, és azonnal megöntözzük citromlével, meg ne barnuljon.
3. Az összes hozzávalót egy tapadásmentes bevonatú serpenyőben lassan felforraljuk, míg a cukor teljesen fel nem olvad. Lassú tűzön kb. 1 órát hagyjuk főni, időnként megkeverjük, míg összeáll, és elfő a leve.
4. Legalább 24 órára betesszük a hűtőszekrénybe. Hideg húsok vagy frissen sültek mellé kínáljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK