Elkészítése:
1. Egy nagy marék (kb. 200 gr) spenótot egy pillanatra merítsünk forrásban lévő sós vízbe, majd öblítsük le hideg vízzel és nyomkodjuk ki, tegyük félre.
2. Két tojást verjünk fel villával jó habosra, szórjunk bele sót, nyomjunk bele egy gerezd fokhagymát, majd forrósítsunk fel egy teáskanál olajat ugyanennyi vajjal.
3. A spenótot keverjük az elhabart tojáshoz és hirtelen süssük ki! Kevés frissen őrölt borssal szórjuk meg a remegős tetejét és félbehajtva csúsztassuk tányérra.
4. Ízlés szerint paradicsomsalátával, jóféle házi savanyúsággal bolondítsuk meg a vacsoránk.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK