Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Csirke és gyümölcs a megunhatatlan páros

Szerző:
Szabó Anna

 

Elkészítése:

1. Egy kicsontozott és lebőrözött csirke combot sózzunk, borsozzunk és jól átforrósított serpenyőben süssük ropogós pirosra, majd tányéron letakarva tegyük félre.

2. Maréknyi mélyhűtött meggyet egy felkockázott almát a még forró serpenyőben melegítsünk össze, szórjuk meg leheletnyi fahéjjal, és a tűzről levéve keverjünk hozzá egy evőkanálnyi tejszínt.

3. A csirkét szeleteljük fel és csúsztassuk mellé a gyümölcs köretet, a tányért rakjuk körbe salátával és kucorodjunk a fotelba vele.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL