450 g bélszínt
1 evőkanál napraforgóolaj
15 g vaj
1 nagy fej hagyma felkockázva (nem kell nagyon apróra)
250 g gomba felkockázva
280 ml készen kapható savanyú krém
1 evőkanál mustár
1 evőkanál aprított petrezselyem
1. Vágd a bélszínt ujjnyi vastag csíkokra. Majd forrósítsd fel a vajat és az olajat. Süsd aranybarnára húscsíkokat. Ha kész vedd ki a zsiradékból és tedd félre, de közben tartsd forrón az olajos-vajas keveréket. Dobd a serpenyőbe a hagymát, és párold puhára. A gombákat is add hozzá, és egészen addig süsd míg meg nem puhul.
2. Tedd vissza ebbe a keverékbe a húst, majd keverd bele a savanyúkrémet, és a mustárt. Ha felforrt, szórd meg a petrezselyemmel, és végül hagyd még egy utolsót rottyanni.
3. Köretként főtt rizst vagy brokkolit tálalj mellé.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK