450 g bélszínt
1 evőkanál napraforgóolaj
15 g vaj
1 nagy fej hagyma felkockázva (nem kell nagyon apróra)
250 g gomba felkockázva
280 ml készen kapható savanyú krém
1 evőkanál mustár
1 evőkanál aprított petrezselyem
1. Vágd a bélszínt ujjnyi vastag csíkokra. Majd forrósítsd fel a vajat és az olajat. Süsd aranybarnára húscsíkokat. Ha kész vedd ki a zsiradékból és tedd félre, de közben tartsd forrón az olajos-vajas keveréket. Dobd a serpenyőbe a hagymát, és párold puhára. A gombákat is add hozzá, és egészen addig süsd míg meg nem puhul.
2. Tedd vissza ebbe a keverékbe a húst, majd keverd bele a savanyúkrémet, és a mustárt. Ha felforrt, szórd meg a petrezselyemmel, és végül hagyd még egy utolsót rottyanni.
3. Köretként főtt rizst vagy brokkolit tálalj mellé.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK