4 darab lazac steak
2 evőkanál maszala massza
2 evőkanál alacsony zsírtartalmú joghurt
2 darab újhagyma felaprítva
1 teáskanál kapor durvára vágva
Fél lime frissen facsart leve
2 evőkanál zsíros tejföl
Só és bors
4 darab 20x20 centiméter átmérőjű alufólia kocka
1. Egy edényben keverd össze a maszalamasszát az alacsony zsírtartalmú joghurttal. Tedd bele a lazacot, és jól pácold be vele. Addig vágd ki az alufóliából a kockákat, majd először a felaprított újhagymát, arra pedig a lazacot, a lazac tetejére kevés kaprot tegyél, és csomagold be.
2. Előmelegített sütőben, 180 ºC-on süsd 15-20 percen keresztül.
3. Egy edényben keverd össze a lime levét és a zsíros tejfölt, sózd, borsozd.
4. Vedd ki a sütőből a gőzölgő csomagokat, és tálalj mellé sárgarépasalátát vagy egyszerűen rizst.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK